perjantai 28. joulukuuta 2012

every night

oon säälittävä. haluisin mennä uutenavuotena (lol onks se yhdyssana edes) jonnekkin kaverille tai jotain, enkä vaan istuu koko yötä taas vaihteeks koneella. mutta ku en uskalla kysyy keneltäkään AHHAHAA.
ku olin, ei viime uutenavuotena, vaan sitä edellisenä saanalla virkkalassa ja ah se oli niin ihanaa :c ku yleensä en ees tykkää/jaksa kattoo ilotulituksii, mutta saanan kans niit oli kiva kattoo, koska saana ei tykänny niistä äänistä ja tarras sillo muhun kiinni c':

mut asiasta ilosimpiin; 



100 seuraajaa tumblrs :'3 link
ihin olin ihan katossa ku huomasin että rikoin vihdoin satasen rajan :---D


ok tää tais olla tässä, bb

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

annie, are you okay

mulle kyllä niin riittää jo tää jouluruoka ! ollaan nyt täällä serkuilla ja just sain syötyä. eikä täällä oo edes mitään kalaa, ku en tota kinkkua syö, joten muuten syön pelkkää laatikoita. yh ka maksalaatikossakin oli rusinoita niin sain niitä sitten poimia sieltä vaikka kuinka kaua :c

nyt tahon vaan takasin kotiin lukemaan twd sarjakuvaa (': sitä on muuten outoa lukea, kun ei oo merleä eikä darylia mailla halmeilla.
otsikosta sen verran että katoin eilen maanantaisen gleen ja eilisen illan sitte koko päivän soi MJ'n smooth criminal päässä :----D en meinannu saada edes unta kun päässä soi kokoajan 'annie are you okay. are you okay annie' :___D ei sillään, toi on kyl aivan mahtava biisi !

en nyt oikein keksi mitään mitä kirjottaisin, ja ku puhelimma kun kirjotan niin en oikeen kauhesti viitti vaan näpytellä. joku vielä luulee että tekstailen mun poikaystävän kanssa XDDD jota muuten ei ole tulossa moneen vuoteen !

maanantai 24. joulukuuta 2012

talking to the moon

oon ihan over the moon tääl :---D
en saanu mitenkään hirveesti lahjoja, mutta kaikki sellasii mitä tahdoin :3 eli sain siis; 
• 8KB'n muistikortti puhelimeen
• 16KB'n muistikortin kameraan - en tosin omista kameraa, vaan mun piti saada nyt jouluna, mutta se oli loppunu netanttilan varastosta, niin saan sen sitten myöhemmin
• takin jota olin kokeillu prismas
• the walking dead volum 1 sarjakuva suomeksi
• huulirasvan & naamankuorinta voiteen
• kirjan; Zombi - taistelijan opas
• fazer suomi-suklaa konvehtirasia
• mummilta 150e (__:

& voi olla että saan viel huomenna/ylihuomenna mitään, mutta tosissaan mua ei haittaa yhtään vaikken saiskaan enempää, koska tossa oli aika lailla kaikki ne jota toivon c:

käytiin siis tänään mäntsälässä mummilla syömässä ja siellä oli kaks pakettia; toi suklaa ja rahat. ja äsken kun tultiin kotiin 'pukki' oli tuonut eteiseen säkin missä oli sitten noi loput c: ihanaa nähdä ku veli oli ihan innoissaan sen lahjoista (__:
huomenna käydään sitten ainakin veljen kummisedän luona, pukki oli kuulemma vieny sinnekkin veljen yhden lahjan kun ei ollut ihan varma mihin veli oli menossa :---D ja sitten varmaankin käydään mummilla ja ukilla syömässä keskustassa ja käydään hautausmaalla. tapaninpäivänä mennään sitten nummelaan serkuille syömään <:

torstai 20. joulukuuta 2012

don't wake me up

enään yks normaali koulupäivä ja joulujuhlat ja sitten se on vihdoin; kahen viikon loma c: oon kyl sen loman tarpees, en oo täl viikol nukkunu varmaan yhtenäkään yönä hyvin ja kunnolla.
toisaalta oon ilone että pääsen pariks viikoks pois, mutta toisaalta, en nää timppaa kahteen viikkoon :c - ok myönnän ei se ollukkaan mikään pieni ihastus... mut en todellakaan oo kertomassa kenellekkään että tykkään timpasta. koska timppa on vaan timppa ja mua kaks vuotta nuorempi ja olenko vaan outo jos se mun mielestä on jotenki puumamaista tai jotain XDD

yritin ettii hetken jotain kivaa jouluista kuvaa tumblrista, mutta en jaksanu ettii kaua ja siel oli jotain kakkoja vaan =(
+tää oli erittäin tärkee post

lauantai 15. joulukuuta 2012

follow me, you can follow me

olin musen keikal 10pv ja herranjumala. rakastuin museen taas vaan uudestaan, en oo sen keikan jälkeen kuunnellu mitää muuta ku musea =D=D
menin sinne siis yhen koriskaverin kans, joka ei tosin enään harrasta. ovet aukes puol seittemä ja oltiin siel tuntii aikasemmi seisomassa pihalla, oli muute iha piru kylmä !! sit ku päästii sisäl ostin paidan, sellane harmaa missä on biisien nimiä. sen jälkeen mentiin vähä kiertelee siel ympäriinsä, ku ei oltu kumpikaan oltu koskaan hartwall areenal, niin oltiin vähä eksyksis :---D sitte ku ne avas ne ovet permannolle (jealous yet C;;) niin tulin just sillo vessasta ja meri vetäs mut vaan siihe jonoon, kiilattiin ehkä vähän, mut ei se haittaa :--D mut hei päästiin tokaan/kolmanteen riviin, eli hiki lentää etäisyydel + olin näääääin lähel et melkeen kosketin matthewta, ku se juoksi siin yhes vaihees siin lähel ja kuolin.
mut aaah, siel oli niin mahtavat fiilikset. ne fiilikset ku ne alotti soittaa supermassive black holea tai hysteriaa, sanoinkuvaamatonta. ja se lavashow oli kans aika makee !
ok en osaa sanoo siitä mitään muuta :--D

mutmut, olin tänään joukkueen pikkujoulus/kauden päättäreis, mentiin johonki intialaiseen ravintolaan ._. se ruoka oli sellasta ihan okei, mutta mun ei tehny mieli syyä sitä kauheesti, niin mutustin siel vaan patonkii =D mut siel oli pirun hyvää jäätelöö ! sitte ku sisko tuli mut hakeen sieltä, niin sain sen jotenki suostuteltuu meneen mun kans pandoraan kebabil, omom. oli kyl tuplasti paremmat ne kebabranskalaiset ku se intialainen !!
ja huomenna taidan nukkuu pitkään ja pelaa sims 2 8)8) viimeset treenitki oli keskiviikkona, joten saa ottaa iha iisisti C:

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

am i on the naughty list?

viisi legendaa - ehkä ihanin dreamworksin leffa. srsly. jack frost on jotain niin aaah =D kuolin sen hymylle, hih :3

katsokaa nyt sitä, tuitui :3

mut hei jos et oo käyny kattoo, suosittelen sitä, se on aivan ihana. (vaikka meninkin kattoo sen vaan jackin takii hoh) mulla ei riitä aivot kirjottamaan mitään, ku edes ajattelen jackia =D=D
jack on jotenkin ihana, ääh ja oonko sanonu jo että se on ihana XDD ja nukkumatti kans aaaws :3 seki sellane kunno söpöläinen.
ja herranjumala, hyvä ku en alkanu heti leffan alus pillittään :---D "i dare you not to cry in this movie!"
kuten jo sanoin mun aivot ei saa tarpeeks happee jackin takii, joten tekstiikää ei tuu tän enempää :'D
varastin, siis lainasin ton giffin + miljoona muuta täältä