lauantai 15. joulukuuta 2012

follow me, you can follow me

olin musen keikal 10pv ja herranjumala. rakastuin museen taas vaan uudestaan, en oo sen keikan jälkeen kuunnellu mitää muuta ku musea =D=D
menin sinne siis yhen koriskaverin kans, joka ei tosin enään harrasta. ovet aukes puol seittemä ja oltiin siel tuntii aikasemmi seisomassa pihalla, oli muute iha piru kylmä !! sit ku päästii sisäl ostin paidan, sellane harmaa missä on biisien nimiä. sen jälkeen mentiin vähä kiertelee siel ympäriinsä, ku ei oltu kumpikaan oltu koskaan hartwall areenal, niin oltiin vähä eksyksis :---D sitte ku ne avas ne ovet permannolle (jealous yet C;;) niin tulin just sillo vessasta ja meri vetäs mut vaan siihe jonoon, kiilattiin ehkä vähän, mut ei se haittaa :--D mut hei päästiin tokaan/kolmanteen riviin, eli hiki lentää etäisyydel + olin näääääin lähel et melkeen kosketin matthewta, ku se juoksi siin yhes vaihees siin lähel ja kuolin.
mut aaah, siel oli niin mahtavat fiilikset. ne fiilikset ku ne alotti soittaa supermassive black holea tai hysteriaa, sanoinkuvaamatonta. ja se lavashow oli kans aika makee !
ok en osaa sanoo siitä mitään muuta :--D

mutmut, olin tänään joukkueen pikkujoulus/kauden päättäreis, mentiin johonki intialaiseen ravintolaan ._. se ruoka oli sellasta ihan okei, mutta mun ei tehny mieli syyä sitä kauheesti, niin mutustin siel vaan patonkii =D mut siel oli pirun hyvää jäätelöö ! sitte ku sisko tuli mut hakeen sieltä, niin sain sen jotenki suostuteltuu meneen mun kans pandoraan kebabil, omom. oli kyl tuplasti paremmat ne kebabranskalaiset ku se intialainen !!
ja huomenna taidan nukkuu pitkään ja pelaa sims 2 8)8) viimeset treenitki oli keskiviikkona, joten saa ottaa iha iisisti C:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti